Et ole kirjautunut sisään

Kirjaudu sisään

Kahden suklaan jäätelö

Lisännyt: Tiina Karvinen

Tämä valkosuklaasta ja maitosuklaasta tehty pehmeä ja kermainen jäätelö sulattaa jokaisen suklaanystävän sydämen. Rouheat suklaanpalat tekevät jäätelöstä vielä herkullisemman, maailman parhaan kesäherkun!

Kahden suklaan jäätelö

3 dl kuohukermaa
4 tl vaniljasokeria
4 kananmunan keltuaista
1 dl sokeria
130 g valkosuklaata + 130 g valkosuklaata rouheeksi
130 g maitosuklaata + 130 g maitosuklaata rouheeksi
2 dl kuohukermaa

Kiehauta 3 dl kuohukermaa kattilassa. Sekoita kulhossa keltuaiset ja sokerit. Kaada kuuma kerma keltuaisseokseen jatkuvasti vispaten. Kaada seos takaisin kattilaan ja anna pulpahtaa liedellä. Napsauta maitosuklaa paloiksi ja laita se kulhoon. Kaada päälle puolet keltuaisseoksesta. Lisää loppuun puolikkaaseen paloiksi napsauteltu valkosuklaa. Sekoita tasaiseksi ja jäähdytä seokset jääkaapissa.

Kun molemmat seokset ovat jäähtyneet, paloittele pieneksi valkosuklaa ja maitosuklaa. Lisää valkosuklaarouhe valkosuklaaseokseen ja maitosuklaarouhe maitosuklaaseokseen. Vaahdota kuohukerma ja jaa se molempien seosten kesken. Kaada noin litran vetoiseen pakasterasiaan vuorotellen valkosuklaa- ja maitosuklaaseoksia, jotta saat täplikkään jäätelön. Laita pakasterasia pakastimeen noin neljäksi tunniksi. Nauti!

Tällä hetkellä ei ole kommentteja.

Liitä tämä osallistuja

Merkitse tämä osallistuja asiattomaksi

Jos tämä osallistuja on loukkaavaa tai rikkoo kilpailun vaatimuksia, tai epäilet että osallistuja huijaa.

Merkitse tämä osallistuja

Tämän sivun käyttö edellyttää sinulta Meltwater yksityisyssuojan hyväksymistä.